BLOG

Sen de Topunu Al, Sahaya Çık! Futbolda Yerini Göster!

01 Eylül 2020 | Çevrimiçi

Sen de futbola meraklıysan, sahada ben de varım diyorsan, 16, 23 ve 30 Eylül 2020 Çarşamba günleri saat 20:00 - 21:30 arasında Zoom'da buluşuyoruz!

KAYIT OL!

Kadın futbolunu güçlendirmek, toplumsal cinsiyet eşitliği farkındalığımızı ve bilgilerimizi artırmak için sen de bize katıl!

Kızlar Sahada ve Ruffles iş birliğinde 16, 23 ve 30 Eylül Çarşamba günlerinde Zoom üzerinden gerçekleştireceğimiz online buluşmalarda, her hafta farklı bir rol modelle bir araya gelecek, Kızlar Sahada Altyapı Antrenörü Hilal Gül'den futbol tekniğine dair farklı hareketler öğrenecek, Öğrenme Tasarımları ekibiyle oynayacağımız oyunlarla futbol ve toplumsal cinsiyet eşitliğine dair bilgimizi tazeleyecek ve tabii ki bol bol eğleneceğiz! 

Buluşmaların hepsine ya da istediğine katıl, çektiğin videoyu sosyal medya hesabında paylaş, sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakala! 

* Etkinlikler; lise yaş grubu ve üstü, cinsiyetinden ve mesleğinden bağımsız herkese açıktır. Etkinliklerde katılımcı sayısı kısıtlıdır. Kişiler, yaptıkları başvuru sırasına göre önceliklendirilecek, formda bildirecekleri mail adresi üzerinden kendileriyle iletişime geçilecektir. Etkinlik kolaylaştırıcılığı Öğrenme Tasarımları tarafından yapılacaktır. Etkinlikler ücretsizdir. 

Etkinlik Tarih ve Saatleri: 

  • 16 Eylül Çarşamba 20:00 - 21:30 (Türkiye'nin ilk FIFA kokartlı kadın hakemi Lale Orta katılımıyla)
  • 23 Eylül Çarşamba 20:00 - 21:30 (FIFA Eski Danışmanı Ebru Köksal katılımıyla)
  • 30 Eylül Çarşamba 20:00 - 21:30 (Spor Gazetecisi Banu Yelkovan katılımıyla)

Program: 

  • Haftanın Konuğu Eşliğinde Açılış Konuşması 
  • FARK ET! - Öğrenme Tasarımları ile Futbol ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Konulu Eğitsel Oyunlar
  • HAREKETE GEÇ! - Kızlar Sahada Altyapı Antrenörü Hilal Gül eşliğinde Teknik Futbol Eğitimi
  • İLHAM VER! - Etkinliği takip eden bir hafta içerisinde haftanın meydan okuma videosunu sosyal medya hesabında paylaş, sahadaki yerini herkese göster! 
Kategoriler: Etkinlikler